IPB

Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

4 Сторінки V   1 2 3 > »   
???????? ? ?????? ?????????? ????? ????
Почему Водители Не Любят Дайцов Вкустах?, или Почему ДАЙцы любят прятаться в кусты?
SAMARAA
повідомлення 30.7.2009, 19:12
Повідомлення #1

Гвардеец

Група: Юзер
З: Макеевка
Користувач №: 18942
Место жительства: Макеевка

" Ø На тій же Київ – Чоп та Львів – Івано-Франківськ патрулі ДПС ховаються в кущі у ямі або на горбочку та споглядають за дотриманням правил обгону (як правило – суцільна лінія). "

Это из обращения Say в львовской ветке.
Ну прячутся они, ну и что??? Что в этом плохого? И кому от этого плохо?

--------------------
??????? ? ?????? ????????

+?????????? ?????????
Rolik
повідомлення 30.7.2009, 20:57
Повідомлення #2

Знаток

З: Киев
Користувач №: 539
Место жительства: За рулем

Цитата(SAMARAA @ 30.7.2009, 20:12) *
" Ø На тій же Київ – Чоп та Львів – Івано-Франківськ патрулі ДПС ховаються в кущі у ямі або на горбочку та споглядають за дотриманням правил обгону (як правило – суцільна лінія). "

...а ночью как? Когда из кустов мигалки и жезл светится летящий и больше ничего! Как это понимать???

--------------------

+?????????? ?????????
ПСВ
повідомлення 31.7.2009, 7:06
Повідомлення #3

Гость форума

Користувач №: 19547
Место жительства: Донецк

Ну пересек водитель сплошную, ну и что? (уверен что в большинстве случаев и встречного потока не было) Кому от этого плохо?

+?????????? ?????????
sergKR
повідомлення 31.7.2009, 21:31
Повідомлення #4

Гвардеец

Користувач №: 19520
Место жительства: Кривой Рог

Цитата(ПСВ @ 31.7.2009, 8:06) *
Ну пересек водитель сплошную, ну и что? (уверен что в большинстве случаев и встречного потока не было) Кому от этого плохо?

Ээ мужики, мы вроде как порядок собрались на дорогах наводить, а не с ГАИ сражаться. И что значит кому плохо, а как же правила. Да хоть один на сто верст, все равно должен соблюдать правила. Мы говорили не раз, что нужно начинать с себя и вдруг такие заявления я думаю несовместимые с целями нашей организации. Пересмотрите позицию, может Вам не попути.

--------------------
Меняю обретенную реальность на утраченные иллюзии т.80982371957

+?????????? ?????????
кацо
повідомлення 2.8.2009, 14:16
Повідомлення #5

Гость форума

З: Львівска обл.
Користувач №: 20015
Место жительства: Львів. Броди

Поставимо питання інакше "А кому від цого краще?"
Давайте розберемось для чого взагалі потрібні ПДР,ДАІ і всякі знаки,заборони, обмеження і тд.
Допустим, якщо на якійсь ділянці дороги заборонений обгін то це не просто так а значить що даний маневр в даному місці може бути небезпечним.(Це в ідеалі, в нас дуже часто буває що знаки ставляться "від фонаря", але давайте особливістью організації Українських доріг знехтуємо.)
Варіант I.
ГАЇшніки сховалися в кущах, вирили окоп, намастили писки зеленою фарбою щоб було меньше помітно wink.gif і чекають. Проїхало допустим 1000 авто, 100 з них пішли на обгін, 99 зустріли наші "друзі"(що далі відбувається знать всі.) А 100-й "їздюк" на "жиглулю" вискочив на зустрічну і втулився в КРАЗа на очах у ментів.Питається: для чого вони там здалися ?
Варіант II.
Доблесні працівники жезла і свистка, стоять згідно інструкціїї на самому видному місці спостерігають за дорогою, радісними усмішками зустрічають авта, бігом наввипередки кидаються допомагати якщо у Вас виникла борони Боже якась поломка чи проблема.(Знаю що пишу дурню, але дайте помріяти.smile.gif)
Всі їх бачать, зустрічні автомобілі сигналять фарами і всі 1000 авт без порушень а отже створення небезпеки проїзжають небезпечну ділянку. В тому числі щасливо розїзжаються і "Жигуль" з КАЗом.
Який варіант Вас більше влаштовує? В якому ГАЇшніки в більшій мірі виконали свої функції і дух закону?

+?????????? ?????????
SAMARAA
повідомлення 2.8.2009, 15:31
Повідомлення #6

Гвардеец

[quote name='кацо' date='2.8.2009, 15:16' post='189216']
Поставимо питання інакше "А кому від цого краще?"
Давайте розберемось для чого взагалі потрібні ПДР,

Як по мені, то ПДР ( як і всі інші закони та підзаконні акти) лише для того, щоб усі громадяне та не громадяне виконували їх вимоги.

ДАІ - щоб контролювати виконання громадянами та не громадянами вимог ЗУ, ПДР.

Допустим, якщо на якійсь ділянці дороги заборонений обгін то це не просто так а значить що даний маневр в даному місці може бути небезпечним.
Варіант I.
ГАЇшніки сховалися в кущах, вирили окоп, намастили писки зеленою фарбою щоб було меньше помітно wink.gif і чекають. Проїхало допустим 1000 авто, 100 з них пішли на обгін, 99 зустріли наші "друзі"(що далі відбувається знать всі.)

Браво ДАІцям: в першому варианті вони віконали свої функції 99 % -припинили правопорушення 99 водіїв, котрі ,мабуть, керуються якимось своіми особистими ПДР, ніж ті 900 водіїв, котрі іхали згідно вимог державних ПДР. Зрозуміло, що з 99 1,2 терміново ідуть до лікарні, а решта - це, самі розумієте,хто це...

А 100-й "їздюк" на "жиглулю" вискочив на зустрічну і втулився в КРАЗа на очах у ментів.Питається: для чого вони там здалися ?
Та деж нам на кожну аварійно-небезпечну ділянку ДАШшників набрати, щоб отой 100 дурень не вискакував на зуcтрічну смугу, і якщо ДАІці і винні, то лише в тому, що тому 100 дурню посвідчення дали за сало.

Всі їх бачать, зустрічні автомобілі сигналять фарами і всі 1000 авт без порушень а отже створення небезпеки проїзжають небезпечну ділянку. В тому числі щасливо розїзжаються і "Жигуль" з КАЗом.
І ідуть далі до наступної аваріно-небезпечної ділянки без ДАІця, 99 особистих пруть через суцільну , скидують з дороги і КАМаз і ще когось.

Який варіант Вас більше влаштовує? В якому ГАЇшніки в більшій мірі виконали свої функції і дух закону?

Мене влаштовує більш перший, саме там ДАІшники виконали свої функції, 10% водіїв нахабно знетхували і ПДР, і продемонстрували свою неповагу до 90 % водіїв, котрі знаходяться поруч з ними на дорозі, а один,100, ще й задав клопоту зламавши КАМАз, залишив свою родину без батька.

Мені особисто байдуже яким чином ДАІці ловлять порушників ПДР, як що це в межах закону. Ми ж не проти того, що опера сидять у зсідках, щоб зловити злочинця, прикордонник веде скритий нагляд за кордоном. ДАІєць чомусь не може цього робити.

Я відкрив цю тему та поставив такі запитання, тому що існує така дорожна тенденція: сфера дії ПДР обмежена межами зору ДАІця, камери відіонагляду. А за межами - я не 100, я ПЕРШИЙ!
І немає ніякого зв*язку між тим,що 100 дурень лізе через суцільну в обійми КАМЗу і сидинням ДАЙця в засідці.

--------------------

+?????????? ?????????
кацо
повідомлення 2.8.2009, 16:53
Повідомлення #7

Гость форума

Добре, як по-вашому повинен поступити міліціонер якщо бачить що дитина переходить дорогу в забороненому місці. Зупинити її чи бігти шукати батьків що оштрафувати їх за неналежний нагляд?

+?????????? ?????????
кацо
повідомлення 2.8.2009, 17:38
Повідомлення #8

Гость форума

А якщо трохи змінити I варіант і припустити що обгін заборонений тому що там пішохідний перехід і школа. То що ДАІшники повинні спокійно чекати порушників і складати протоколи (це в кращому випадку,а скоріше за все будуть брати хабарі.) чи може краще своєю присутністью дисциплінувати водіїв?

+?????????? ?????????
SAMARAA
повідомлення 2.8.2009, 17:55
Повідомлення #9

Гвардеец

Цитата(кацо @ 2.8.2009, 17:53) *
Добре, як по-вашому повинен поступити міліціонер якщо бачить що дитина переходить дорогу в забороненому місці. Зупинити її чи бігти шукати батьків що оштрафувати їх за неналежний нагляд?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Зупинити , а після цього бігти шукати батьків.
Зі мною таке було. В шкільному дитинстві я з друзями завжди ходив до школи по дорзі, хоча поряд були тротуари. Вулиця була не дуже з напруженним рухом, тому всі так робили: і дорослі , і діти. Одного разу ДАІшник позабирав в нас щоденники, а потім прийшов до школи і почав іх роздавати разом з директором перед усім класом.Потім і батьків викликали. Після такої профілактики я вже ніколи не ходив по проздній частині.

Але я не це хочу сказати в цій темі: в рамках тільки но стаючої на ноги "УРА" треба зїясувати для себе: УРА буде діяти на засадах виконання законодавства завжди, чи лише в присутності контролюючого суб*єкта???

--------------------

+?????????? ?????????
кацо
повідомлення 2.8.2009, 18:42
Повідомлення #10

Гость форума

Як на мене то тут і дискусії бути не може. Тільки 100% дотримання всіх законів і правил. Але і вимога до всіх інших (в томучислі і "Дайцов") дотримуватись їх.

+?????????? ?????????
SAMARAA
повідомлення 2.8.2009, 19:18
Повідомлення #11

Гвардеец

Цитата(кацо @ 2.8.2009, 19:42) *
Як на мене то тут і дискусії бути не може. Тільки 100% дотримання всіх законів і правил. Але і вимога до всіх інших (в томучислі і "Дайцов") дотримуватись їх.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Дискусії бути не може, але вона є, тому що порушуючи ПДР водії не визнають цього порушення , тому, що ДАІец зафіксував це порушення з кущів, порушуючи якийсь там внутрішній наказ МВС.

Це повідомлення відредагував SAMARAA: 2.8.2009, 19:19

--------------------

+?????????? ?????????
Mikhalych
повідомлення 2.8.2009, 19:23
Повідомлення #12

Гость форума

Користувач №: 19931
Место жительства: Луганск, Украина

Цитата(кацо @ 2.8.2009, 19:42) *

Кацо +100
А у SAMARы видать мозги от жары поплыли. Хрень какую то несет.

+?????????? ?????????
sviti
повідомлення 2.8.2009, 19:59
Повідомлення #13

Боец
**

З: Чернигов
Користувач №: 17997
Место жительства: Украина Чернигов

Беда в том, что сплошные линии не всегда нарисованы там где они необходимы. Раз.
Гаишники стоят не всегда там где надо следить за безопасностью движения. А там, где легче скосить деньги. Два.
Если бы ГАИ беспокоилось о безопасности движения, то и до введения новых штрафов писалось бы такое же количество протоколов, как и сейчас. Только "выручка" была бы меньше. И так же, как и сейчас, на дорогах было бы полно гаидов с личными фотиками и видеокамерами. Три.
Можно еще долго перечислять, но и этого хватит. Гаишники и все МВД породили ненависть общества к себе. Даже, когда они и делают что-то правильно, это вызывает отторжение у людей. Поправте, если я не прав.

+?????????? ?????????
Tranzit
повідомлення 2.8.2009, 20:24
Повідомлення #14

Гвардеец

З: Кременчуг
Користувач №: 18627
Место жительства: Кременчуг

Я добавлю- благодаря нашему противостоянию и были приняты приказы, которые и направлены на улучшение отношений. По себе скажу, что мой фотик покрывается пылью, в нашем регионе ГАЙцы чаще стоят в открытую. А способ фиксации нарушений нужно легализовывать! Бюджетные деньги вкладывать. Но пока меня защищает Конституция, я буду отстаивать свои права. Не нужно нарушать- сплошная или светофор, может выбирать еще какое более важно, какое менее? Палка о двух концах. Пишите в протоколах, согласны или нет с нарушением и средство фиксации не забудьте указать. Больше поводов будет на защиту базы данных и средств фиксации. Не этого ли мы хотим?

--------------------
"...А ты попробуй,- шепнула Мечта."

+?????????? ?????????
ПСВ
повідомлення 3.8.2009, 14:42
Повідомлення #15

Гость форума

Користувач №: 19547
Место жительства: Донецк

ИМХО:
Считаю, что каждый должен выполнять закон! Положено не пересекать - значит не пересекай.

Но почему я должен соблюдать закон, а гаец нет?

Почему гайцы не выполняют свои прямые обязанности, почему не останавливают ползущие фуры, которые согласно ПДД обязаны принимать как можно правее (а в случае необходимости и останавливаться) и пропускать скопившийся за ними транспорт? Почему за этим никто не следит?!!! Это же и есть предупреждение и предотвращение!!!

Может кто скажет, почему медленно ползущее ТС по трассе за городом - не считается нарушающим ПДД?!! Ведь такое транспортное средство создает аварийную обстановку? И согласно тех же ПДД - это есть нарушение. Только за это никого никогда не наказывают...

Почему водителя пересекшего сплошную за городом (очень часто НЕОБОСНОВАННО нарисованную) и не создавшего аварийной обстановки - штрафуют по-макисмум? почему не обходится устным предупреждением?

И почему всегда рассматривается вариант что гайцы ловят на пересечение сплошной в аварийно опасных местах - ГЛУБОКОЕ заблуждение!!!!

Неоднократно видел спрятавшихся гайцев в конце очень длинного ОТЛИЧНО просматриваемого участка трассы (где-то через 1-2 км от места нарушения). И ни разу не видел их там, где действительно аварийно-опасный участок - потому как там им самим ничего не видно, а поэтому и не интересно!

ВЫВОД: спрятавшийся гаец, как правило, сидит в местах с необоснованными ограничениями!!!

А если говорить о ДТП - то лобовых столкновений предостаточно и там, где обгон разрешен! Идеальное решение для этого - ТОЛЬКО ОТСУТСТВИЕ ВСТРЕЧКИ!!!

+?????????? ?????????

4 Сторінки V   1 2 3 > » 
???????? ? ?????? ?????????? ????? ????
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Lo-Fi Версія Поточний час: 5.9.2010, 6:03