Почему Водители Не Любят Дайцов Вкустах?, или Почему ДАЙцы любят прятаться в кусты? |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
Почему Водители Не Любят Дайцов Вкустах?, или Почему ДАЙцы любят прятаться в кусты? |
30.7.2009, 19:12
Повідомлення
|
|
![]() Гвардеец ![]() ![]() ![]() Група: Юзер Повідомлень: 571 З нами з: 26.2.2009 З: Макеевка Користувач №: 18942 Авто: уже нет М412 Имя: Александр Пол: Мужской Место жительства: Макеевка |
" Ø На тій же Київ – Чоп та Львів – Івано-Франківськ патрулі ДПС ховаються в кущі у ямі або на горбочку та споглядають за дотриманням правил обгону (як правило – суцільна лінія). "
Это из обращения Say в львовской ветке. Ну прячутся они, ну и что??? Что в этом плохого? И кому от этого плохо? -------------------- |
|
|
|
30.7.2009, 20:57
Повідомлення
|
|
![]() Знаток ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Юзер Повідомлень: 1242 З нами з: 5.1.2006 З: Киев Користувач №: 539 Авто: АНАБОЛИК (TLC-60) Имя: Андрей Пол: Мужской Место жительства: За рулем |
" Ø На тій же Київ – Чоп та Львів – Івано-Франківськ патрулі ДПС ховаються в кущі у ямі або на горбочку та споглядають за дотриманням правил обгону (як правило – суцільна лінія). " Это из обращения Say в львовской ветке. Ну прячутся они, ну и что??? Что в этом плохого? И кому от этого плохо? ...а ночью как? Когда из кустов мигалки и жезл светится летящий и больше ничего! Как это понимать??? -------------------- |
|
|
|
31.7.2009, 7:06
Повідомлення
|
|
![]() Гость форума Група: Юзер Повідомлень: 28 З нами з: 16.4.2009 Користувач №: 19547 Авто: Mitsubishi Outlander MT '08 Имя: Сергей Пол: Мужской Место жительства: Донецк |
|
|
|
|
31.7.2009, 21:31
Повідомлення
|
|
![]() Гвардеец ![]() ![]() ![]() Група: Юзер Повідомлень: 553 З нами з: 7.4.2009 Користувач №: 19520 Авто: SKODA OCTAVIA TOUR Имя: Сергей Пол: Мужской Место жительства: Кривой Рог |
Ну пересек водитель сплошную, ну и что? (уверен что в большинстве случаев и встречного потока не было) Кому от этого плохо? Ээ мужики, мы вроде как порядок собрались на дорогах наводить, а не с ГАИ сражаться. И что значит кому плохо, а как же правила. Да хоть один на сто верст, все равно должен соблюдать правила. Мы говорили не раз, что нужно начинать с себя и вдруг такие заявления я думаю несовместимые с целями нашей организации. Пересмотрите позицию, может Вам не попути. -------------------- Меняю обретенную реальность на утраченные иллюзии т.80982371957
|
|
|
|
2.8.2009, 14:16
Повідомлення
|
|
|
Гость форума Група: Юзер Повідомлень: 15 З нами з: 24.6.2009 З: Львівска обл. Користувач №: 20015 Авто: Фіат Имя: Андрій Пол: Мужской Место жительства: Львів. Броди |
" Ø На тій же Київ – Чоп та Львів – Івано-Франківськ патрулі ДПС ховаються в кущі у ямі або на горбочку та споглядають за дотриманням правил обгону (як правило – суцільна лінія). " Это из обращения Say в львовской ветке. Ну прячутся они, ну и что??? Что в этом плохого? И кому от этого плохо? Поставимо питання інакше "А кому від цого краще?" Давайте розберемось для чого взагалі потрібні ПДР,ДАІ і всякі знаки,заборони, обмеження і тд. Допустим, якщо на якійсь ділянці дороги заборонений обгін то це не просто так а значить що даний маневр в даному місці може бути небезпечним.(Це в ідеалі, в нас дуже часто буває що знаки ставляться "від фонаря", але давайте особливістью організації Українських доріг знехтуємо.) Варіант I. ГАЇшніки сховалися в кущах, вирили окоп, намастили писки зеленою фарбою щоб було меньше помітно Варіант II. Доблесні працівники жезла і свистка, стоять згідно інструкціїї на самому видному місці спостерігають за дорогою, радісними усмішками зустрічають авта, бігом наввипередки кидаються допомагати якщо у Вас виникла борони Боже якась поломка чи проблема.(Знаю що пишу дурню, але дайте помріяти. Всі їх бачать, зустрічні автомобілі сигналять фарами і всі 1000 авт без порушень а отже створення небезпеки проїзжають небезпечну ділянку. В тому числі щасливо розїзжаються і "Жигуль" з КАЗом. Який варіант Вас більше влаштовує? В якому ГАЇшніки в більшій мірі виконали свої функції і дух закону? |
|
|
|
2.8.2009, 15:31
Повідомлення
|
|
![]() Гвардеец ![]() ![]() ![]() Група: Юзер Повідомлень: 571 З нами з: 26.2.2009 З: Макеевка Користувач №: 18942 Авто: уже нет М412 Имя: Александр Пол: Мужской Место жительства: Макеевка |
[quote name='кацо' date='2.8.2009, 15:16' post='189216']
Поставимо питання інакше "А кому від цого краще?" Давайте розберемось для чого взагалі потрібні ПДР, Як по мені, то ПДР ( як і всі інші закони та підзаконні акти) лише для того, щоб усі громадяне та не громадяне виконували їх вимоги. ДАІ - щоб контролювати виконання громадянами та не громадянами вимог ЗУ, ПДР. Допустим, якщо на якійсь ділянці дороги заборонений обгін то це не просто так а значить що даний маневр в даному місці може бути небезпечним. Варіант I. ГАЇшніки сховалися в кущах, вирили окоп, намастили писки зеленою фарбою щоб було меньше помітно Браво ДАІцям: в першому варианті вони віконали свої функції 99 % -припинили правопорушення 99 водіїв, котрі ,мабуть, керуються якимось своіми особистими ПДР, ніж ті 900 водіїв, котрі іхали згідно вимог державних ПДР. Зрозуміло, що з 99 1,2 терміново ідуть до лікарні, а решта - це, самі розумієте,хто це... А 100-й "їздюк" на "жиглулю" вискочив на зустрічну і втулився в КРАЗа на очах у ментів.Питається: для чого вони там здалися ? Та деж нам на кожну аварійно-небезпечну ділянку ДАШшників набрати, щоб отой 100 дурень не вискакував на зуcтрічну смугу, і якщо ДАІці і винні, то лише в тому, що тому 100 дурню посвідчення дали за сало. Всі їх бачать, зустрічні автомобілі сигналять фарами і всі 1000 авт без порушень а отже створення небезпеки проїзжають небезпечну ділянку. В тому числі щасливо розїзжаються і "Жигуль" з КАЗом. І ідуть далі до наступної аваріно-небезпечної ділянки без ДАІця, 99 особистих пруть через суцільну , скидують з дороги і КАМаз і ще когось. Який варіант Вас більше влаштовує? В якому ГАЇшніки в більшій мірі виконали свої функції і дух закону? Мене влаштовує більш перший, саме там ДАІшники виконали свої функції, 10% водіїв нахабно знетхували і ПДР, і продемонстрували свою неповагу до 90 % водіїв, котрі знаходяться поруч з ними на дорозі, а один,100, ще й задав клопоту зламавши КАМАз, залишив свою родину без батька. Мені особисто байдуже яким чином ДАІці ловлять порушників ПДР, як що це в межах закону. Ми ж не проти того, що опера сидять у зсідках, щоб зловити злочинця, прикордонник веде скритий нагляд за кордоном. ДАІєць чомусь не може цього робити. Я відкрив цю тему та поставив такі запитання, тому що існує така дорожна тенденція: сфера дії ПДР обмежена межами зору ДАІця, камери відіонагляду. А за межами - я не 100, я ПЕРШИЙ! І немає ніякого зв*язку між тим,що 100 дурень лізе через суцільну в обійми КАМЗу і сидинням ДАЙця в засідці. -------------------- |
|
|
|
2.8.2009, 16:53
Повідомлення
|
|
|
Гость форума Група: Юзер Повідомлень: 15 З нами з: 24.6.2009 З: Львівска обл. Користувач №: 20015 Авто: Фіат Имя: Андрій Пол: Мужской Место жительства: Львів. Броди |
Добре, як по-вашому повинен поступити міліціонер якщо бачить що дитина переходить дорогу в забороненому місці. Зупинити її чи бігти шукати батьків що оштрафувати їх за неналежний нагляд?
|
|
|
|
2.8.2009, 17:38
Повідомлення
|
|
|
А якщо трохи змінити I варіант і припустити що обгін заборонений тому що там пішохідний перехід і школа. То що ДАІшники повинні спокійно чекати порушників і складати протоколи (це в кращому випадку,а скоріше за все будуть брати хабарі.) чи може краще своєю присутністью дисциплінувати водіїв?
|
|
|
|
2.8.2009, 17:55
Повідомлення
|
|
Добре, як по-вашому повинен поступити міліціонер якщо бачить що дитина переходить дорогу в забороненому місці. Зупинити її чи бігти шукати батьків що оштрафувати їх за неналежний нагляд? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Зупинити , а після цього бігти шукати батьків. Зі мною таке було. В шкільному дитинстві я з друзями завжди ходив до школи по дорзі, хоча поряд були тротуари. Вулиця була не дуже з напруженним рухом, тому всі так робили: і дорослі , і діти. Одного разу ДАІшник позабирав в нас щоденники, а потім прийшов до школи і почав іх роздавати разом з директором перед усім класом.Потім і батьків викликали. Після такої профілактики я вже ніколи не ходив по проздній частині. Але я не це хочу сказати в цій темі: в рамках тільки но стаючої на ноги "УРА" треба зїясувати для себе: УРА буде діяти на засадах виконання законодавства завжди, чи лише в присутності контролюючого суб*єкта??? -------------------- |
|
|
|
2.8.2009, 18:42
Повідомлення
|
|
|
Як на мене то тут і дискусії бути не може. Тільки 100% дотримання всіх законів і правил. Але і вимога до всіх інших (в томучислі і "Дайцов") дотримуватись їх.
|
|
|
|
2.8.2009, 19:18
Повідомлення
|
|
Як на мене то тут і дискусії бути не може. Тільки 100% дотримання всіх законів і правил. Але і вимога до всіх інших (в томучислі і "Дайцов") дотримуватись їх. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Дискусії бути не може, але вона є, тому що порушуючи ПДР водії не визнають цього порушення , тому, що ДАІец зафіксував це порушення з кущів, порушуючи якийсь там внутрішній наказ МВС. Це повідомлення відредагував SAMARAA: 2.8.2009, 19:19 -------------------- |
|
|
|
2.8.2009, 19:23
Повідомлення
|
|
|
Гость форума Група: Юзер Повідомлень: 7 З нами з: 10.6.2009 Користувач №: 19931 Авто: Honda Accord Имя: Александр Пол: Мужской Место жительства: Луганск, Украина |
|
|
|
|
2.8.2009, 19:59
Повідомлення
|
|
![]() Боец ![]() ![]() Група: Юзер Повідомлень: 111 З нами з: 23.1.2009 З: Чернигов Користувач №: 17997 Авто: VW PASSAT B5 Имя: Виталий Пол: Мужской Место жительства: Украина Чернигов |
Беда в том, что сплошные линии не всегда нарисованы там где они необходимы. Раз.
Гаишники стоят не всегда там где надо следить за безопасностью движения. А там, где легче скосить деньги. Два. Если бы ГАИ беспокоилось о безопасности движения, то и до введения новых штрафов писалось бы такое же количество протоколов, как и сейчас. Только "выручка" была бы меньше. И так же, как и сейчас, на дорогах было бы полно гаидов с личными фотиками и видеокамерами. Три. Можно еще долго перечислять, но и этого хватит. Гаишники и все МВД породили ненависть общества к себе. Даже, когда они и делают что-то правильно, это вызывает отторжение у людей. Поправте, если я не прав. |
|
|
|
2.8.2009, 20:24
Повідомлення
|
|
![]() Гвардеец ![]() ![]() ![]() Група: Юзер Повідомлень: 635 З нами з: 12.2.2009 З: Кременчуг Користувач №: 18627 Авто: Ford Transit Имя: Svetlana Пол: Женский Место жительства: Кременчуг |
Я добавлю- благодаря нашему противостоянию и были приняты приказы, которые и направлены на улучшение отношений. По себе скажу, что мой фотик покрывается пылью, в нашем регионе ГАЙцы чаще стоят в открытую. А способ фиксации нарушений нужно легализовывать! Бюджетные деньги вкладывать. Но пока меня защищает Конституция, я буду отстаивать свои права. Не нужно нарушать- сплошная или светофор, может выбирать еще какое более важно, какое менее? Палка о двух концах. Пишите в протоколах, согласны или нет с нарушением и средство фиксации не забудьте указать. Больше поводов будет на защиту базы данных и средств фиксации. Не этого ли мы хотим?
-------------------- "...А ты попробуй,- шепнула Мечта."
|
|
|
|
3.8.2009, 14:42
Повідомлення
|
|
![]() Гость форума Група: Юзер Повідомлень: 28 З нами з: 16.4.2009 Користувач №: 19547 Авто: Mitsubishi Outlander MT '08 Имя: Сергей Пол: Мужской Место жительства: Донецк |
ИМХО:
Считаю, что каждый должен выполнять закон! Положено не пересекать - значит не пересекай. Но почему я должен соблюдать закон, а гаец нет? Почему гайцы не выполняют свои прямые обязанности, почему не останавливают ползущие фуры, которые согласно ПДД обязаны принимать как можно правее (а в случае необходимости и останавливаться) и пропускать скопившийся за ними транспорт? Почему за этим никто не следит?!!! Это же и есть предупреждение и предотвращение!!! Может кто скажет, почему медленно ползущее ТС по трассе за городом - не считается нарушающим ПДД?!! Ведь такое транспортное средство создает аварийную обстановку? И согласно тех же ПДД - это есть нарушение. Только за это никого никогда не наказывают... Почему водителя пересекшего сплошную за городом (очень часто НЕОБОСНОВАННО нарисованную) и не создавшего аварийной обстановки - штрафуют по-макисмум? почему не обходится устным предупреждением? И почему всегда рассматривается вариант что гайцы ловят на пересечение сплошной в аварийно опасных местах - ГЛУБОКОЕ заблуждение!!!! Неоднократно видел спрятавшихся гайцев в конце очень длинного ОТЛИЧНО просматриваемого участка трассы (где-то через 1-2 км от места нарушения). И ни разу не видел их там, где действительно аварийно-опасный участок - потому как там им самим ничего не видно, а поэтому и не интересно! ВЫВОД: спрятавшийся гаец, как правило, сидит в местах с необоснованными ограничениями!!! А если говорить о ДТП - то лобовых столкновений предостаточно и там, где обгон разрешен! Идеальное решение для этого - ТОЛЬКО ОТСУТСТВИЕ ВСТРЕЧКИ!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | Поточний час: 5.9.2010, 6:03 |